alfa srbija

Drugačija priča o sluhu…

Naša priča se zove Drugačija priča o sluhu… U svom radu se vodimo čuvenom Kantovom maksimom "Slepilo nas odvaja od stvari, a gluvoća od ljudi…". Zbog toga, u svom celokupnom radu, akcenat ćemo uvek stavljati na ljude i njihove potrebe kroz najkvalitetniju uslugu, individualan i klijentu orijentisan pristup, jer shvatamo značenje sluha u društvenoj komunikaciji i svakodnevnom životu uopšte.
Kontaktirajte Nas

Alfa Srbija

35 godina težimo da poboljšamo kvalitet života ljudima sa oštećenjem sluha, njihovim porodicama i prijateljima. Naš jedinstven paket usluga obezbeđivanja slušnih aparata i štitnika sluha je rezultat našeg dugogodišnjeg iskustva na ovom polju koje nam omogućava da kvalitet svoje usluge konstantno unapređujemo. Alfa zapošljava specijalizovane tehničare za slušne aparate u okviru centara za sluh odabranih zdravstvenih ustanova u kojima možete na 1 mestu dobiti i kompletnu ORL uslugu, konsultacije i pregled.

Sloboda da biraš najbolje

Alfa u paketu svojih proizvoda i usluga nudi najsavremenije, pametne slušne aparate brenda GN- ReSound, Beltone, Interton, danske proizvodnje, za korekciju sluha. Pored korekcije, Alfa se bavi i prevencijom oštećenja sluha, izradom čepića za uši i štitnika sluha po meri, holandskog brenda Elacin, jedinstvene vrste antifona. Priču o sluhu kompletiramo audiološkom, dijagnostičkom opremom proizvođača: Amplivox, Optomic, Otodynamics, Faromed, Difra za najbolju pripremu za podešavanje najboljih aparata.

35 godina iskustva u oblasti ušne protetike i stečene ekspertize u oblasti slušnih uređaja, pretočili smo u Alfa Stream – kompletan nastavni plan i program obuke za potpuno novi obrazovni profil, specijalizovanog tehničara za slušne aparate, prvi u Srbiji.

ReSound Slušni aparati

Zašto ReSound, Beltone i Interton?

GN ima bogato nasleđe, stvarajući inovativne slušne aparate već 150 godina. Decenijama unazad GN je probijao poznate granice kada je obrada zvuka u pitanju, sa Wide Dynamic Range Compression čip platformom, prvim slušnim aparatom Made for iPhone, iPad i iPod, kooperacijom sa kompanijama Apple i Google i drugim inovacijama na tržištu slušnih aparata. Sve te inovacije su dovele do nastanka Smart Hearing koncepta pametnih slušnih aparata, dodataka i aplikacija. Ta pametna rešenja su kreirana da podrže vaše specifične potrebe, oštećenje sluha, način života i zvučna okruženja u kojima se nalazite.

play-button_v2.svg

Taxi usluga

S obzirom da imamo drugačiji pristup uslugama koje nudimo, u mogućnosti smo da ponudimo svojim korisnicima plaćenu uslugu taxi prevoza u okviru lokalne zajednice u okviru cene slušnog aparata sa prvim i dva dodatna dolaska radi obaveznih kontrolnih podešavanja aparata.

Tako svojim najstarijim i slabo pokretnim korisnicima maksimalno olakšavamo da dođu do nas.

*Za sada samo na teritoriji Kragujevca


Kućne posete

Ako iz nekog razloga niste u mogućnosti da dođete do nas, mi ćemo se potruditi da dođemo do Vas. U mogućnosti smo da u okviru Vašeg doma obavimo sva testiranja i podešavanja slušnih aparata. Osim toga, za pravilan rad slušnih aparata potrebne su baterije i ostala prateča oprema za održavanje koju možete poručiti od nas i dobiti ih na kućnu adresu.
Image

Godišnja Alfa provera sluha

Svaki put kada Zemlja napravi krug oko Sunca, za sve naše stalne korisnike, jednom godišnje a svake godine korišćenja slušnog aparata, omogućavamo besplatnu proveru sluha i podešavanje slušnog aparata sa pratećim savetovanjem kako biste sa postojećim ili novim rešenjima mogli značajno poboljšati kvalitet svog života.

Proveru sluha obavljamo inSitu, pomoću slušnih aparata ili mobilnom Amplivox dijagnostičkom opremom. Amplivox je britanski brend i dokazani specijalista za inovativnu audiološku opremu kao i opremu za medicinu rada. Alfa je zastupnik ovog brenda u Srbiji, distribuira i koristi Amplivox proizvode koji su i inovativni i pouzdani i jednostavni za upotrebu.Osećajte se sigurno – Garancija 25 meseci

Svim našim korisnicima u ovom periodu omogućavamo besplatno održavanje slušnog aparata kroz redovno čišćenje ako je potrebno, savetovanje i kompjutersko podešavanje aparata kao i godišnju besplatnu proveru sluha.

Postaviti realna očekivanja

Alfa program Drugačija priča o sluhu… podrazumeva našu svest da je prilagođavanje na nošenje slušnog aparata proces koji zahteva strpljenje i sa naše i sa Vaše strane, a mi smo tu da Vas kroz taj proces vodimo pažljivo, stručno i na način prilagođen samo Vama kroz konsultacije, postepena podešavanja i druge prateće usluge.

Tako ćemo zajedno postaviti realna očekivanja od Vaših novih slušnih aparata i time će Vaše zadovoljstvo biti maksimalno.

Naši korisnici
i partneri

Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com
Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com