Audiometar

Amplivox Beep

Kontaktirajte Nas
Image

Audiometar Amplivox Beep

Testirajte i pošaljite procenu sluha

Intuitivno rešenje za ispitivanje sluha koje se sastoji od našeg najsavremenijeg audiometra za proveru vazdušne provodljivosti, integrisanog u slušalice sa zaštitom od buke DD65v2, u kombinaciji sa našim programskim paketima ampliSuite BEEP i Editor.

Uz potpunu funkcionalnost prilagođavanja, operateri mogu da definišu sopstvena podešavanja testa sluha, brendiranje i tok testiranja. Dizajnirani za upotrebu bez nadzora, rezultati testova pacijenata se šalju direktno orl lekaru, započinjući relaciju između pacijenta i lekara.

Ovaj prenosivi audiometar može se koristiti u lokalnim apotekama, lekarskim ordinacijama, domovima za negu starih, školama i drugim mestima u lokalnoj zajednici radi potpune pogodnosti i fleksibilnosti.

Sve-u-jednom rešenje

Sa ugrađenim mikrofonom u slušalicama sa zaštitom od buke DD65v2, prate se nivoi ambijentalne buke kako bi se osiguralo tačno testiranje. Postavke automatskog testiranja mogu se u potpunosti prilagoditi: Testirano uvo, korišćene frekvencije, početni nivo, stepen koraka, prihvatljiv nivo buke i kriterijumi prolaza/upućivanja lekaru.

Dizajniran da se koristi bez nadzora, pacijentima se pušta automatizovani ton kroz unapred definisane specifične jačine za definisane frekvencije putem uputstava na ekranu prilagođenih korisniku. Ceo proces traje manje od 3 minuta i pruža trenutnu povratnu informaciju o gubitku sluha.
Image
play-button_v2.svg

Poboljšan tok rada

AmplivoxBEEP je dizajniran za poboljšanje svakodnevnog toka rada audiologa i stručnjaka za sluh koji rade u zdravstvenim ustanovama putem brzog testiranja i efikasnog upravljanja rezultatima. Kada pacijent završi procenu sluha, informacije o proceni sluha šalju im se direktno u prijemno sanduče za e -poštu. Pružalac usluge prima potpune informacije o testu i informacije o osnovnim testovima, omogućavajući trenutni fokus na izgradnji odnosa lekar/pacijent (DPR).

Uz upotrebu sigurne e -pošte kao komunikacione platforme, nije potrebno integrisati niti održavati dodatne sisteme baza podataka. Korisnici sistema, kao što su kuće za slušne aparate, maloprodaje zdravstvenih proizvoda i zdravstveni radnici, mogu zakazati dodatne testove i prikupiti informacije o potencijalnim pacijentima.

Potpuno prilagođavanje

Uz dodatnu pogodnost uređivača funkcija dizajna, interfejs za pacijentima može biti potpuno prilagođen tako da se uskladi sa vašim brendom, uključujući jezike na ekranu, tokove rada za automatsko testiranje, logotip kompanije, šemu boja i slanje poruka pacijentima.

Dizajn i karakteristike testiranja mogu se izmeniti u bilo kom trenutku, sa mogućnošću prilagođavanja toka rada skrininga u skoro svakom stepenu, čineći amplivoxBEEP savršenom mobilnom opremom za skrining sluha.

Ključne karakteristike

  • Samostalni alat za procenu koji vodi pacijenta
  • Opcije za postavljanje na postolju na podu ili na stoluPotpuno prilagođavanje toka rada i korisničkog interfejsa
  • Lako se postavlja i prilagođen je pacijentima
  • Nivoi prolaza / upućivanja su podešeni prema vašim zahtevima
  • Jednokratni trošak. Nema skupih baza podataka ili pretplate
  • Nema baze podataka ili Cloud-a. Rezultati upravo tamo gde su vam potrebni, na lokalu
  • Potpuna privatnost rezultata pacijenata koji se šalju putem e-pošte sa zaštitom lozinkom
  • Monitoring ambijentalne buke kako bi se osigurali tačni rezultati ispitivanja čistim tonom.
Image

Naši korisnici
i partneri

Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com
Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com