Rezultat je snaga plus

ReSound ENZO Q

Najnoviji slušni aparat za najveća oštećenja sluha, koji pruža čist i prijatan zvuk, uprkos jačini, kao i brojne mogućnosti povezivanja i podrške. Nema više mikrofonije čak ni kada je jačina na maksimumu.
Kontaktirajte Nas
Image

Zaista ćete primetiti razliku

ReSound ENZO Q je najnoviji slušni aparat za najveća oštećenja sluha, koji pruža čist i prijatan zvuk, uprkos jačini, kao i brojne mogućnosti povezivanja i podrške. Nema više mikrofonije čak ni kada je jačina na maksimumu.

Pošto je jasnoća zvukova presudna, sami možete prilagoditi svoje slušanje svojim preferencijama.

Strimujte zvuk direktno sa iOS i Android* uređaja do svojih slušnih aparata i uživajte u kristalno čistom zvuku, jasnim, prijatnim i visoko kvalitetnim zvucima. Razgovor telefonom, gledanje TV-a ili slušanje muzike, sada je to jednostavno poput korišćenja bežičnih stereo slušalica.

*Za kompletno strimovanje sa Android uređaja potreban je min Android v10 i Bluetooth 5.0 i da je tu opciju omogućio operater mobilne telefonije kao i proizvođač mobilnog telefona

Neprijatni zvuci postaju prijatni

ReSound ENZO Q pravi ravnotežu, tako što automatski podešava jačinu i prigušenje buke prema tipu okruženja. Ometajući zvuci, kao što su voda na slavini ili zvuk saobraćaja, postaju prijatni, a opet se čuju. Čak 89% iznenadnih glasnih zvukova, kao što je pad ključeva na sto, iznenadni aplauz itd, je mnogo prijatnije sa ReSound slušnim aparatima.

Bolje ćete razumeti

Poboljšanje od čak 60% u prepoznavanju govora koji dolazi spreda u bučnim okruženjima. To Vam omogućava da pratite razgovore u grupi čak i kada je bučno okruženje jer bolje locira govor u odnosu na druge zvuke.
Image

Bežični dodaci koji olakšavaju život

ReSound bežični dodaci pomažu u izazovnim situacijama slušanja, radeći zajedno kao inteligentni sistem za besprekorno iskustvo slušanja u realnom vremenu.

Image

ReSound Multi Mic

Ovaj bežični dodatak se povezuje sa indukcionim poljima u bioskopima i pozorištima kao i sa FM sistemima. Kači se na odeću osobe sa kojom pričate ili koja drži predavanje. Takođe ga možete staviti na sto kako bi radio kao stoni mikrofon za razgovore u grupi.

Image

ReSound Micro Mic

Dajte ovaj adapter, u formi štipaljke koja se kači na odeću, osobi sa kojom pričate i lako možete pratiti razgovor u bučnim okruženjima – čak i do 24m udaljenosti vazdušnom linijom, bez prepreka.

Image

ReSound TV Streamer 2

Ovim adapterom prenosite bežično zvuk od TV-a direktno do svojih slušnih aparata. Takođe, možete podesiti svoju jačinu TV-a nezavisno od drugih gledalaca u istoj prostoriji.

Potpuna bežična personalizacija

Vi upravljate svojim ReSound ENZO Q slušnim aparatom. On se automatski prilagođava Vašem okruženju, ali Vi ga možete dodatno prilagoditi sebi preko ReSound Smart 3D aplikacije, u realnom vremenu, preko svog pametnog telefona. Možete menjati programe, jačinu, prigušenje buke, fokus na govor, sve prema trenutnoj lokaciji.

Moderan dizajn, pouzdanost i snaga

Koji je ENZO Q baš za Vas?

Image

High Power HP BTE 88

Image

Super Power SP BTE 98

Image

Sigurni uz Alfa program Drugačija priča o sluhu

Naši tehničari su garancija koju vam Alfa pruža u nizu svojih usluga, kao što je besplatni skrining sluha, besplatne probe i podešavanja slušnih aparata i još mnogo toga za duži i kvaliteniji životni vek vaših slušnih aparata. Potražite uslugu koja vam je potrebna na nekoj od Alfa lokacija ili zakažite svoj termin putem telefona.
Da li mislite da imate oštećenje sluha?
Proverite sluh kod nas zakazivanjem na linku

Naši korisnici
i partneri

Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com
Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com