Za savršeno slušanje

ReSound KEY

Upoznajte svoje osnovne potrebe kada je sluh u pitanju. Slušni aparatii ReSound KEY zadovoljavaju širok spektar različitih slušnih potreba, od osnovnog do srednjeg cenovnog nivoa.
Kontaktirajte Nas
Image

Dobro došli u ReSound Key™ svet

Slušajte sa samopouzdanjem

Poboljšanje od čak 60% u prepoznavanju govora koji dolazi spreda u bučnim okruženjima. To Vam omogućava da pratite razgovore u grupi čak i kada je bučno okruženje jer bolje locira govor u odnosu na druge zvuke.

Predstavljamo ReSound Key ™, slušne aparate dizajnirane da udobno i pouzdano rade u saradnji sa vašim ušima za zaista odličan sluh. Daju vam samopouzdanje i smernice kako da napredujete uprkos oštećenju sluha i svaki dan čujete najbolje što možete.

Šta Vam ReSound KEY omogućava

Slušanje bez napora

Slušanje bez napora

Izgled slušnog aparata koji je idealan za Vas

Izgled slušnog aparata koji je idealan za Vas

Lako punjenje baterije koje traje i do 30 sati

Lako punjenje baterije koje traje i do 30 sati

Direktno strimovanje sa kompatibilnih uređaja

Direktno strimovanje sa kompatibilnih uređaja

Jednostavna aplikacija za prilagođavanje zvuka dodirom

Jednostavna aplikacija za prilagođavanje zvuka dodirom

ReSound KEY™

Komunicirajte sa sigurnošću

Naš prirodan pristup zvuku

Inspiracija za sva naša rešenja za sluh dolaze od toga kako čujemo i prirodno komuniciramo sa svetom oko nas. Zato su svi slušni aparati ReSound izgrađeni na jedinstvenoj filozofiji organskog sluha koja oponaša prirodno iskustvo slušanja što je moguće bliže.


Istinska jasnoća

Potpuno se priključite razgovorima uz jasan kvalitet zvuka ReSound Key ™ aparata. Svest da možete lako govoriti i čuti doprinosi jačanju samopouzdanja.

OTKRIJTE SVOJE OSNOVNE POTREBE ZA SLUHOM

Koji slušni aparati su za vas?

Ponađite svoj savršeni ReSound Key ™ koji odgovara vašem sluhu, načinu života, željama i potrebama. Za sve vrste oštećenja sluha.
Image

PUNJIVI SLUŠNI APARATI

Punjivost je sada neophodna

Ako volite savremene uređaje ili se mučite sa zamenom baterija, punjivost je savremeni element koji morate imati. Vaš ReSound Key ™ na punjenje, dolazi sa desktop punjačem koji se lako koristi. Takođe možete izabrati nadogradnju na prenosivi punjač Premium, koji je idealan za putovanja.

Do

30 sati

sa jednim punjenjem


3 punjenja

u Premium punjaču

Image

PODRŠKA NA SVAKOM KORAKU

Smernice od početka do kraja

Posebno smo razvili ReSound Key ™ imajući u vidu vaše dnevne potrebe. Slobodno sami prilagodite svoje iskustvo slušanja i zatražite naše stručno vođenje bilo kada i bilo gde.

Pristupite podešavanju svojih slušnih aparata bilo gde

Ostanite u kontaktu sa svojim stručnjakom za slušne aparate pomoću naših pogodnih opcija za daljinsko podešavanje, koje se ostvaruje našom aplikacijom. Jednostavno pošaljite zahtev svom stručnjaku za slušne aparate i on može započeti sesiju podešavanja.


Neka Vaša iskustva budu individualna

Naša intuitivna aplikacija ReSound Smart 3D ™, laka za upotrebu, dizajnirana je za iPhone, iPad i iPod, te Android ™ pametne telefone, za praktična prilagođavanja u pokretu.

Prenosite odličan zvuk direktno do svojih slušnih aparata

Slušajte pozive, muziku, TV zvuk, podkaste, audio knjige i navigacionu aplikaciju na svom ReSound Key ™ kojji se emituju direktno sa vašeg iPhone -a, iPad -a, iPod -a ili kompatibilnog Android pametnog telefona.

Korisni bežični dodaci

Naš dobro dizajniran asortiman bežičnih dodataka daje vam dodatno pojačanje sluha u izazovnim situacijama i produžava zvučno iskustvo. Gledanje televizije sa voljenom osobom, slušanje nekoga u prepunom restoranu i razgovor na prometnoj ulici su vam mnogo lakši uz naše vodeće opcije.

Sigurni uz Alfa program Drugačija priča o sluhu

Naši tehničari su garancija koju vam Alfa pruža u nizu svojih usluga, kao što je besplatni skrining sluha, besplatne probe i podešavanja slušnih aparata i još mnogo toga za duži i kvaliteniji životni vek vaših slušnih aparata. Potražite uslugu koja vam je potrebna na nekoj od Alfa lokacija ili zakažite svoj termin putem telefona.
Da li mislite da imate oštećenje sluha?
Proverite sluh kod nas zakazivanjem na linku

Naši korisnici
i partneri

Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com
Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com