Alfa RFZO aparat

Dobar sluh ne treba da bude pitanje cene!

Slušni aparati uz RFZO nalog već od 0 dinara

Alfa je posvećena tome da pomogne svima koji su zadužili ovu državu, bilo da su civilni ili vojni penzioneri, kao i svima drugima, tako što ćemo obezbediti kvalitetne slušne aparate i kvalitetnu uslugu na svim svojim lokacijama. Pravo na slušni aparat uz subvenciju RFZO imaju osiguranici RFZO po uslovima propisanim Pravilnikom za nabavku medicinskih pomagala RFZO.

Aparat je moguće kupiti bez doplate uz RFZO doznaku ili se možete odlučiti za kupovinu naprednijih vrhunskih slušnih aparata uz doplatu razlike u ceni na iznos koji daje RFZO. Slušne aparate možete kupiti i bez doznake RFZO.
Image
0
Korak
Da biste dobili nalog RFZO-a za nabavku slušnih aparata, potrebno je posetiti Vašeg izabranog lekara u Domu zdravlja, koji Vam izdaje uput za lekara specijalistu.
0
Korak
Lekar specijalista Vam nakon snimanja sluha preporučuje slušni aparat i upućuje Vas na tercijalni nivo, odnosno daje Vam termin za Klinički centar gde Vam se prepisuje slušni aparat na posebnom obrascu-nalogu RFZO-a. Nakon toga dolazite u specijalizovanu prodavnicu Alfa doo po potvrdu o probi aparata.
0
Korak
Nakon toga odlazite u matičnu filijalu RFZO-a, na lekarsku komisiju, koja je dužna da u roku od 30 dana, od dana dostave dokumentacije, overi nalog i sa ovim nalogom dolazite u specijalizovanu prodavnicu Alfa doo.

Od trenutka pisanja naloga, potrebno je da podignete slušni aparat u roku od 90 dana.

 

Kupovina je moguća karticama banke Intesa na 12 rata bez kamate ili uz komercijalni ugovor 4 do 6 rata bez kamate! Popusti i pokloni uz PIO kartice!

Image

Pomoć zdravstvenog osiguranja za slušni aparat

Svako ko želi da ponovo dobro čuje dobija podršku. Lekarski recept od Vašeg ORL lekara je preduslov za nabavku slušnih aparata uz subvenciju Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO). Uz RFZO nalog, Alfa slušni aparati dostupni su sa ili bez doplate.

Stepen oštećenja sluha određuje koliki će iznos troškova za vaše slušne aparate pokriti Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO).

Ukoliko osiguranik ispuni uslove da dobije propisani iznos za nabavku slušnog aparata u vidu naloga za slušno pomagalo, maloprodajna cena se umanjuje za vrednost overenog naloga. 

Odrasli imaju pravo na nalog za jedan slušni aparat, a deca na nalog za dva slušna aparata.

Vrednost naloga Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja (RFZO) za slušno pomagalo (sa PDV-om) je oko: 35.750,00 dinara za odrasle, a za decu po 42.900,00 dinara, odnosno 85.800,00 dinara ukoliko dete treba da koristi aparate obostrano.
Potrebne su Vam dodatne informacije?
Alfa doo Vam stoji na raspolaganju za sve vrste konsultacija

Naši korisnici
i partneri

Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com
Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com