Slušni aparat koji obećava

Beltone SERENE™

Iskusite najbolji sluh čak i u bučnim situacijama uz GN Beltone Serene™ slušne aparate. Ovi mali, ali moćni slušni aparati su adaptirani da preskoče svaku prepreku za vaš sluh, lakše nego ikada do sad.
Kontaktirajte Nas
Alfa doo Slusni aparati beltone rely

Potpuno novi doživljaj zvuka

Varijante Beltone SERENE serije

Gubitak sluha ne mora da vas usporava. Sa slušnim aparatima GN Beltone Serene, možete provoditi vreme sa porodicom, družiti se sa svojim saradnicima, inspirisati druge —  da, mogućnosti su beskrajne.

Mikro zvučnik u uhu
(mikroRIE)

Alfa Srbija Slusni aparati
 • Najmanji RIE tip
 • Punjiv
 • Može se upariti sa CROS/BiCROS  predajnikom za korisnike sa jednostranom gluvoćom
 • Neprimetan

Zvučnik u uhu
(RIE)

Alfa Srbija Slusni aparati
 • Standardni RIE tip
 • Zamenjljive baterije
 • Dva različita modela koja će odgovarati vašem životnom stilu
 • Može se upariti sa CROS/BiCROS predajnikom za korisnike sa jednostranom gluvoćom

Po meri, kanalni
(CIC + punjivi)

Alfa Srbija Slusni aparati
 • Potpuno u  ušnom kanalu (CIC)
 • Najmanji model
 • Zamenjljive baterije
 • Diskretno i nevidljivo za ljude oko vas
 • Dizajn poput bežičnih slušalica
 • Punjiva opcija

Zaušni
 

Alfa Srbija Slusni aparati
 • Najjjači tip slušnog aparata
 • Punjiv
 • Dva različita modela koja će odgovarati vašem životnom stilu

Oslonite se ponovo na svoj sluh

Slušajte šta vam je važno, čak i kada život postane suviše glasan. Najveća prednost  slušnih aparata Beltone Serene je u tome da vam pomognu da odlično čujete čak i u bučnim situacijama i omoguće vam da se usredsredite na ono što ljudi govore, tako da možete  doživeti svoje okruženje sa potpunim samopouzdanjem.

Mali ali moćan

Sve funkcije koje su vam potrebne da čujete najbolje u bučnom okruženju sadržane su u najmanjim slušnim aparatima do sada. Nastavite neometano da radite sve što volite, razgovarajte sa voljenima bez poteškoća uz Beltone Serene - slušne aparate ,dizajnirane tako da se prilagođavaju svim vašim potrebama.

Prilagođen da odgovara vama i vašem životnom stilu!

Slušni aparati Beltone Serene su otporni na vremenske prilike i znoj, što ih čini savršenim izborom za svakodnevne aktivnosti.
Alfa Srbija Slusni aparati

Napravljeni da istraju tokom čitavog dana!

Ostvarite celodnevni rad baterije samo jednim punjenjem*, što znači da su ovi slušni aparati uvek spremni da isprate ceo dan sa vama.
*Beltone Serene microRIE su modeli koji idu na punjač, dok  Beltone Serene RIE koriste tradicionalne baterije.

Dizajniran da omogući komfor!

Zakrivljeni, simetrični oblik Beltone Serene im omogućava da diskretno stoje na zadnjoj strani vašeg uha. Kada su vaši slušni aparati ovako mali i udobni, lako je zaboraviti da ih nosite – tako da možete da se usredsredite na ono što vam je važno.
Alfa Srbija Slusni aparati

Dvaput dodirnite za primanje poziva!

Lako strimujte audio direktno sa pametnog telefona ili tableta i dvaput dodirnite svoj micro RIE slušni aparat da biste preuzeli hands-free telefonske i video pozive uz TapControl.*
*Hands-free i TapControl pozivi su dostupni na kompatibilnim iOS uređajima (TapControl nije dostupan na  kanalnim slušnim aparatima,  CIC). Hands-free pozivi su dostupni takođe i na kompatibilnim Android uređajima.

Olakšajte sebi vreme ispred TV-a!

Novi TV-Streamer  radi sa slušnim aparatima Beltone Serene kako bi gledanje vaših omiljenih emisija i filmova postalo lako. Jednostavno se povežite i uživajte u trenutnoj jasnoći govora i zvuku koji se prenosi direktno u vaše slušne aparate, dok vaši prijatelji i porodica gledaju i slušaju kao i obično. TV-Streamer vam omogućava da podesite jačinu zvuka u vašim slušnim aparatima bez ometanja zvuka koji se reprodukuje kroz zvučnike TV-a.

Osnaženi AURACAST™-om

Auracast™ audio emitovanje će vam omogućiti da čujete najbolje što možete na mestima na koja idete i očekuje se da će postati nova generacija tehnologije za  slušanje, poboljšavajući dostupnost zvuka i promovišući bolji život kroz bolji sluh.

 GN Beltone Serene™ podržava napredne opcije povezivanja sa direktnim strimovanjem sa iPhone, iPad i Android™ uređajima.

Beltone Serene™ je prvi slušni aparat koji se povezuje na Bluetooth LE Audio i Auracast.

Vi imate kontrolu!

Preuzmite Beltone aplikaciju HearMax™ na svom pametnom telefonu da biste ostvarili kontrolu nad svojim slušnim aparatima. Možete diskretno da unosite promene, prilagođavate podešavanja i koristite funkciju Find My Hearing Aids (Pronađi Moj Slušni Aparat) da biste locirali svoje slušne aparate kada nisu tamo gde ste ih ostavili.

Pomoću aplikacije HearMax možete lako:

- Omogućiti dodatnu podršku za izuzetno bučne situacije.
- Koristiti Find My Hearing Aids
- Koristite Check My Fit
Image

slušni aparat koji vam najbolje pristaje

Odaberite iz raznovrsne palete boja

Slušni aparati GN Beltone Serene dostupni su u više različitih boja koje odgovaraju vašoj jedinstvenoj ličnosti i stilu , boji kose ili tonu kože.

Sigurni uz Alfa program Drugačija priča o sluhu

Naši tehničari su garancija koju vam Alfa pruža u nizu svojih usluga, kao što je besplatni skrining sluha, besplatne probe i podešavanja slušnih aparata i još mnogo toga za duži i kvaliteniji životni vek vaših slušnih aparata. Potražite uslugu koja vam je potrebna na nekoj od Alfa lokacija ili zakažite svoj termin putem telefona.

Naši korisnici
i partneri

Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com
Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com